Succesvol weekend voor Dibad

Afgelopen weekend vond in samenwerking met badminton Limburg ons toernooi uit het Yonex Belgian junior master circuit plaats in sporthal De Spil. De 140 deelnemers zorgen voor meerdere spannende wedstrijden.Een dikke proficiat aan alle deelnemers en vooral aan alle winnaars, die met een mooie trofee naar huis mochten. De uitslagen en winnaars vindt u terug op http://www.badmintonvlaanderen.be/sport/tournament.aspx?id=98A0950E-7332-4A30-9681-8CAB4F2A1C57, foto’s vindt u later deze week terug op onze site.

Een speciale vermelding voor 2 spelers van onze eigen club die de zege wisten binnen te halen…Kalle Vanratingen in de JD U11 en Iris Kaes in de GD U17 .
Ook naast het veld liep alles van een leien dakje. Meerder vrijwilligers zorgden voor een vlekkeloze organisatie en een gezellige sfeer. Ook zij verdienen zeker een pluim!

Het weekend werd tenslotte op een prachtige manier afgesloten door een 7-1 zege in de competitie van zowel onze 2de als 4de gemengde ploeg. Hierdoor blijven zij op kop in resp. 2e provinciale A en 4e provinciale!