Verslag: Bokkerijder 2G – Dibad 1G

Dibad 1G 2016

 
Met volle moed en overgave kwam de hele ploeg Dibad 1g ruim op tijd aan in Overpelt, klaar voor de overwinning. De eerste wedstrijden waren zoals gebruikelijk de herendubbel en de damesdubbel. De herendubbel ging tussen Benjamin/Michael en Mats Domenicus/Brecht Meeuwissen. De jonge tegenstanders probeerden weerstand te bieden maar dit mocht niet baten. Ze werden met ruime cijfers verslagen. De damesdubbel tussen Karin/Elke en Tine Wittenberg/Mien Theunissen was jammer genoeg minder succcesvol. Deze werd verloren in 2 sets. De stand was bijgevolg 1-1. De enkels waren hierna een succes met 3 van de 4 wedstrijden die gewonnen werden. Marie-Laure had grote moeite met Emily Verreyt door een hoge foutenlast maar wist toch de wedstrijd binnen de halen. Karin had de moeilijkste opdracht tegen Mien Theunissen. Ondanks het goede spel moest ze haar meerdere erkennen in 2 sets. Er moest na de enkels dus nog 1 mix gewonnen worden om de overwinning binnen te halen. Elke en Benjamin haalden dit punt binnen tegen Gunther Nijs en Emily Verreyt. Als kers op de taart wonnen ook Marie-Laure en Michael hun gemengd dubbel in drie sets tegen Tine Wittenberg en Mats Domenicus. 6-2 was dus de eindstand!

Dibad 1G blijft zo mee op kop in derde liga D met het maximum van de punten. Aanstaande week zondag om 14u de thuismatch tegen W&L, dat na 3 gespeelde ontmoetingen nog puntenloos laatste staat.