Verslag: Dibad 1G – Dijlevallei 6G

Op Super Sunday werd een spannende confrontatie aangegaan tussen Dijlevallei en Dibad. Op dit moment strijden beide ploegen voor de eerste plaats in de voorlopige tussenstand. De herendubbel was Michael/Benjamin tegen Dimitri Vangheel/Jeroen Beckers. Gedurende de dubbel brachten Michael en Benjamin hun beste verdediging naar boven. Dit bleek te werken aangezien de tegenstand enkel een snel aanvallend spel gewoon was. Na 3 sets(21-15, 19-21, 21-10) was de wedstrijd binnen.

De damesdubbel tussen Karin/Elke en Nele Verduyn/Lien Coenen was geen groot succes. Tegen de tegenstand was geen kruit opgewassen. Deze dubbel eindigde in mineur met 12-21 en 7-21 tot gevolg. Met de enkels konden we jammer genoeg ook niet het verschil maken. De herenenkels tussen Benjamin/
Vangheel en Michael/Beckers eindigden in respectievelijk 21-10, 21-12 en 21-9, 21-16. De damesenkels tussen Karin/Helena Cockx en Marie-Laure/Verduyn eindigden in respectievelijk 14-21, 8-21 en 21-18, 18-21, 10-21. De stand was dus 3-3 gelijk. We moesten het dus waar maken in de gemengd dubbels.
Marra/Jeurissen konden de overwinning niet verzilveren door verlies tegen Vangheel/Coenen. Alle hoop lag op de schouders van Cremers/Brimbois om een gelijkstand uit de brand te slepen. Ze deden wat verwacht van hen werd door de 2de gemengd dubbel partij op hun naam te schrijven met 21-15, 13-21, 21-16.

Resultaat 4-4. Dibad 1G staat op dit moment nog aan de leiding door een hoger puntensaldo. De wegen staan dus nog open voor de overwinning. We gaan ervoor!