Verslag: Dibad 2G – Webacsa 2G

Ook Dibad 2G ging op Super Sunday de strijd aan voor de 1ste plaats, en dit tegen rechtstreeks concurrent Webacsa, dat mee aan de leiding stond.

Zoals gebruikelijk bij de mixcompetitie werden eerst de dubbels gespeeld: Kathleen en Hannelore wisten het net niet te halen van Borbala Tuczai & Fien Vanroye met 20-22 & 19-21. Pascal en Didier hadden het lastiger dan verwacht tegen Simon Roelens en Steven Knaepen, maar wisten een ruime voorsprong in de 3de set vast te houden en met 21-15, 19-21 & 21-13 te winnen. 1-1 na de dubbels, op naar de enkels!
Hierin nam Tim het op tegen Joris Mentens. Bij 2 spelers die hetzelfde spel spelen, was een beslissende 3de set niet onlogisch. Jammer genoeg ging deze naar Joris … 21-16 17-21 14-21. Nadat de eerste zenuwen bij Mart verdwenen waren en de discussie over de snelheid van de shuttles achter de rug was, vond ze haar eigen ritme terug en wist de 3de vlot te winnen tegen Borbala met 16-21 21-18 21-13. Tussenstand dus 2-2 …
Bij de 2 volgende enkels was het de omgekeerde situatie: na de bespanning van zijn eigen racket in de opwarming en deze van Tim in de eerste helft van de wedstrijd over te slaan, wist Robbe met knap spel en doorzettingsvermogen de 1ste set te winnen tegen Steven met 23-21. In de 2de set ging alles naar behoren en deze werd dan ook gewonnen met 21-13. Hannelore moest de 1ste set tegen Fien pas afgeven na verlengingen, maar kon dit spel jammer genoeg niet verderzetten in de 2de: 20-22 14-21 => 3-3 => lekker spannend!
Alles kwam dus aan op de mixen: Robbe en Mart boekten een vlotte 21-14 21-7 overwinning tegen Simon en Fien. Een gelijk spel kon ons dus al niet meer ontsnappen! Intussen waren Kathleen en Didier aan een spannende wedstijd bezig tegen Joris en Borbala. Helaas helaas moesten ze na verlengingen in de 2de set de overwinning aan de tegenstander laten met 19-21 en 20-22.

Resultaat: 4-4 en we blijven dus samen met de tegenstanders uit Wellen aan de leiding staan. Uiteraard gaan we er ook in het 2de deel vd competitie helemaal voor! De laatste wedstijd is op zondag 11/12, uitgerekend tegen Webacsa om 19:15 in Wellen … wij gaan alvast zorgen voor een goede voorbereiding en wie wil is zeker welkom om te supporteren!