Succesvol Limburgs kampioenschap voor Dibad

Dibad kan op een geslaagd provinciaal kampioenschap terugkijken. De oogst van vorig jaar (één titel en drie vice-titels) werd meer dan verdubbeld, met 3 nieuwe kampioenen en 6 vice-kampioenen!

Vier spelers slaagden erin 2 finales te spelen. Grote slokop was Marie-Laure, die zowel de GD B2 (met Michael) als de DD C1 (met Kathleen) binnenhaalde. Michael moest samen met Benjamin nipt de duimen leggen in de finale van de HD B1. Benjamin mag zich bovendien, net als vorig jaar, de tweede Limburgse heer in het enkelspel noemen, na verlies in de HE A.

In de C1 waren er twee finaleplaatsen voor Christof. Helaas werden zowel de enkel (in de derde set met 21-19) als de heren dubbel (met Daniël) verloren.

Een derde titel voor onze club werd door Ellen behaald in de DD C2. Tenslotte nog 2 mooie vice-kampioenen te vermelden:

  • Karin en Kirsten schakelden in de DD B2 knap het eerste reekshoofd uit, en moesten uiteindelijk pas in de finale en in drie sets hun meerdere erkennen.
  • Daisy neemt de titel van vice-kampioen in de DE C1 mee naar huis

Naast deze leverden tal van spelers mooie prestaties, met oa nog andere halve finaleplaatsen voor Marie-Laure, Elke en Daniël. Zeker deze laatste heeft, als minst jonge vertegenwoordiger van Dibad, een super toernooi achter de rug!

Proficiat aan alle winnaars, bijna-winnaars, en aan iedereen voor jullie inzet, motivatie en steun aan elkaar! Als we op dezelfde weg verder gaan, zullen we ongetwijfeld ook slagen in ons volgend doel…Vanaf volgende week strijden immers nog drie van onze competitieploegen verder voor de titel in hun reeks!