Kienavond en toernooi De Bokkerijder

Enkele sfeerfoto’s van onze tweede kienavond afgelopen weekend vinden jullie op deze website, onder de rubriek foto’s…Nog een dikke merci aan alle deelnemers en proficiat aan de alle winnaars, die met meerdere mooie prijzen naar huis gingen!Noteer alvast 3 februari 2018 in jullie agenda voor de volgende editie van onze kienavond!

De voorziene tombolaprijzen via de steunkaarten in voorverkoop, zijn allen reeds uitgeloot onder de aanwezigen op de kienavond.

Ook op sportief vlak was t afgelopen weekend een druk weekend!

  • Onze 14 deelnemers aan t toernooi van De Bokkerijder leverden meerdere mooie prestaties. Speciale vermeldingen zijn er voor Christof Schols (winnaar HD B2), Marie-Laure Brimbois en Pascal Crijns (winnaar GD C1), Chistof Schols/Daniel Marra (finalist HD C1) en Mart Bittremieux/Kirsten Swennen (finalist DD C1). Halve finaleplaatsen waren er bovendien ook voor Pascal Crijns (HE B2) en Daisy Moons/Hannelore Ramakers (DD B2). Proficiat aan iedereen voor deze mooie prestaties.
  • Op zondag speelde onze eerste damesploeg haar derde competitiematch. Deze werd helaas nipt verloren met 3-5 van Brasschaat, al was het verschil wel zeer klein (slechts 9punten minder in totaal). Dibad 1D staat nu na 3 matchen op een vierde plaats, in het midden van het klassement.

Volgende week zondag staan er 2 competitiematchen gepland: Dibad 1H gaat voor zes op zes in 3e liga, terwijk Dibad 3H zijn allereerste wedstrijd in 3e provinciale speelt.