Resultaten competitie

Wisselende resultaten voor onze competitieploegen…

  • Dibad 3H verloor met 6-2 in en tegen Smash maar is één speeldag voor het einde toch verzekerd van een verlengd verblijf in derde provinciale
  • 2H won met 7-1 thuis tegen Hoeselt en blijft in running voor de titel van vice-kampioen in eerste provinciale
  • Dibad 1H won met 6-2 van Opbad en eindigt zo de competitie in 3e liga op een gedeelde eerste plaats met Dijlevallei. Helaas heeft deze een wedstrijdsaldo dat +4 beter is, waardoor de promotie net aan onze neus voorbij gaat…Desondanks een heel mooie prestatie wetende dat dit pas het eerste seizoen in 3e liga was!
  • Onze eerste damesploeg was tenslotte met 3-5 te sterk in en tegen Dijlevallei en stijgt hierdoor naar een knappe 4de plaats in 3e liga. Echter ligt alles hier heel dicht bijeen, waardoor het wachten zal zijn tot de laatste wedstrijd volgende week zondag thuis tegen EBC alvorens we zeker kunnen zijn van het behoud!

Geef een reactie