Update competitieploegen

Afgelopen weekend kwamen 4 van onze 5 competitieploegen in actie. Met 4 overwinningen haalden we een superresultaat! Tijd voor een update ongeveer een maand voor het einde van de competitie!

In 3e liga C een belangrijke zege voor onze eerste damesploeg met 5-3 tegen Bokkerijder. Zij staan momenteel op een gedeelde voorlaatste plaats, maar we hebben er alle vertrouwen in dat zij de komende twee matchen het behoud gaan veilig stellen.

Dibad 1H won met 6-2 tegen Hebad en strijd samen met Neerpelt en Dijlevallei om de titel in 3e liga D. Een zeer knappe prestatie daar deze ploeg pas vorig seizoen steeg uit provinciale. Zij spelen nog twee wedstrijden op het scherp van de snee, te starten komende vrijdag met de topper in en tegen Neerpelt.

Dibad 2H, eveneens nieuwkomer in eerste provinciale, won met 7-1 van Opbad en staat op een mooie tweede plaats.

Dibad 3H won met 2-6 in en tegen Hebad, een belangrijke zege in de strijd voor het behoud in 3e provinciale A.

Onze tweede damesploeg speelde als enige niet afgelopen weekend, en staat met nog twee wedstrijden te gaan op een derde plek in eerste provinciale.

Komend weekend vindt het internationaal toernooi van Dropshot plaats en speelt dus enkel onze eerste herenploeg competitie op vrijdagavond. In Houthalen zullen 15 spelers van Dibad het beste van zichzelf geven… Aan iedereen veel succes gewenst!

Geef een reactie