Yonex Belgian Junior Master Circuit

Komend weekend organiseert Badminton Limburg, in samenwerking met Dibad, de jaarlijkse editie van het Yonex Belgian Junior Master Circuit. In dit nationaal jeugdcircuit waar diverse ontmoetingen worden georganiseerd, wordt elk toernooi in een niveau opgedeeld: goud – zilver – brons.

Het toernooi dat komend weekend in sporthal De Spil wordt afgewerkt is van niveau “zilver”, daar er voldoende disciplines worden afgewerkt en het toernooi over twee dagen wordt gespeeld. In totaal zullen 116 jeugdspelers de degens kruisen in de diverse disciplines tussen -11 en -15. Door de aantrekkingskracht van het regelmatigheidscircuit (de 8 besten van elke discipline spelen op het einde van het seizoen de masterfinale) mogen we ook dit jaar weer een aantal buitenlande spelers ontvangen. Dibad zelf wordt vertegenwoordigd door Kalle Vanratingen in de -13 en Kelly Hoebers in de -15.

Op zaterdag vinden de wedstrijden plaats tussen 9u en 19u30, zondag worden de halve en de finales gespeeld tussen 10u en 16u. Iedereen is welkom in sporthal De Spil om te komen kijken naar deze toekomstige topspelers, of om te genieten van een lekker hapje of drankje, de inkom is gratis! Als klap op de vuurpijl kan zondag vanaf 14u ook de tweede competitiewedstrijd van onze eerste gemengde ploeg in 2de liga worden meegepikt, en dit tegen W&L.