resultaten Opbad

Dit weekend werd in Opglabbeek het eerste Limburgs badmintontoernooi van het seizoen gespeeld. Enkele spelers van Dibad wisten met een mooi resultaat huiswaart te keren:

  • Meest succesvol was Kelly Hoebers met winst in de DD D en een derde plek in de DE D
  • Elke Jeurissen werd tweede in de DD B2
  • Derde plaatsen waren er voor Pascal Crijns (HE B1), Mart Bittremieux (DE B2) en Mitch Vanhelden (HD C1)

Op competitievlak kwam iedereen aan bod buiten 4G, zij nemen het woensdag op in en tegen Dropshot. Gelijke spelen waren er voor 1G in 2e liga (thuis tegen Dijlevallei) en 2G in 1e provinciale, vrijdagavond reeds in en tegen Neerpelt. In 2e provinciale wist 3G thuis wel met 7-1 te winnen van Drive.

Volgende week zondag op sportief vlak een rustiger weekend, dan staat wel onze jaarlijkse restaurantdag gepland. Voor het volgend toernooi is het 3 weken wachten tot 4 en 5 november, wanneer het provinciaal kampioenschap wordt afgewerkt.