Didier Crijns uitblinker op toernooi Opbad

Een week voor onze restaurantdag stond er een druk badmintonweekend op de agenda. Wisselende resultaten in de competitie vandaag: Dibad 2H won zijn derde match op rij met 0-8 en blijft resoluut aan de leiding in 2e provinciale, Dibad 1D ging daarentegen met 6-2 onderuit in EBC.

Naast de competitie stond ook het eerste Limburgs toernooi op het programma. Uitblinker hier was Didier Crijns. Hij won samen met broer Pascal de heren dubbel B2 en kwam met Karin de Gelissen maar net tekort in de finale van de gemengd dubbel C1. Tenslotte zeker ook de mooie derde plaats van Mart Bittremieux en Hannelore Ramakers in de dames dubbel B2 vermelden.

Vergeet deze week zeker niet om allemaal tijdig jullie bestelling voor de restaurantdag door te geven. Tot zondag!