Moeilijk competitieweekend

Afgelopen competitiespeeldag begon moeilijk.Door een last-minute afzegging van Bart moest onze derde herenploeg het op donderdag met slechts 3 spelers opnemen in en tegen Plemke Tongeren 1H. Ondanks goed verweer van Mitch, Daniel en Bert moest men met 8-0 zijn meerdere erkennen.

Een dag later ook geen succes voor onze eerste herenploeg in 3e liga. Bokkerijder 1H uit Overpelt was met 5-3 nipt te sterk voor Benjamin, Michael, Didier, Pascal en Christof.

Hopen op beterschap voor de twee thuismatchen op zondag dan…Dibad 2H bevestigde zijn goede start in 2e provinciale en won voor de twee keer met 8-0. Ditmaal was Webacsa 2H een maatje te klein voor Benjamin, Kevin, Tim en Robbe.

Onze eerste damesploeg kende tenslotte ook een minder succesvolle middag in 3e liga. Karin, Mart, Elke en Hannelore verloren tegen Dijlevallei 4D met 2-6, al is het feit dat alle wedstrijden in drie sets werden beslecht het grootste bewijs dat het verschil tussen beide ploegen zeker niet groot was!

Volgende week is het alvast weer aan onze gemengde ploegen om het beste van zichzelf te geven!