Onze nieuwe trainer…

Morgen staat de eerste trainining van het seizoen op het programma! Tijd dus om kennis te maken met onze nieuwe hoofdtrainer, Andy Cremers.

We wensen hem bij deze alvast veel succes, en kijken uit naar een geslaagde samenwerking!

Wie is Andy?

Ik ben 37 jaar oud en woon al mijn hele leven in Landgraaf, Nederland. Sinds 2012 gelukkig getrouwd met Nathalie en samen twee kids, dochter Lana van bijna 6 en zoon Siem van 3,5. Op mijn 14e ben ik overgestapt van voetbal naar badminton en daar vervolgens nooit spijt van gehad. Bij BC Trilan (vroeger BC Trim) heb ik mijn vrouw ontmoet en vele taken naast de badmintonbaan vervuld. Gelukkig kan ik als speler nog altijd op een hoog niveau meekomen, overigens zonder ernstige blessures.

Ervaring als trainer/speler?

Qua prestaties ben ik als speler het beste te omschrijven als eeuwige tweede (of derde, vierde). Weinig titels maar het feit dat ik, ondanks mijn late startleeftijd, op het niveau van eerste divisie heb gespeeld, ben ik toch wel enigszins trots op. Als trainer bij BC Trilan heb ik al 19 jaar lang op alle niveaus ervaring op gedaan, daarnaast ook de nodige privé trainingen en interne opleidingen bij andere clubs mogen verzorgen.

Ambities met Dibad?

Als trainer op woensdag hoop ik bij Dibad het huidige niveau nog verder te verhogen, als groep maar ook voor elke speler afzonderlijk. De competitie-opzet is voor mij totaal nieuw maar een kampioenschap voor 1G lijkt me toch een mooi streven. Ik ken de club als een hechte vriendengroep waar inzet en plezier veelvuldig aanwezig zijn, daar wil ik graag mee samenwerken. Naast inzet en plezier hoop ik ook bij voorkeur alle spelers echt elke week op de training te zien.