Voorstelling jeugdtrainers

Met de start van de jeugdtrainingen morgen kan het zeker geen kwaad om ons team van jeugdtrainers kort even aan u voor te stellen!

-Kevin Weijtjens staat als coördinator aan het hoofd van onze jeugdwerking. Hij is intussen reeds meerdere jaren als trainer actief binnen onze club en start zijn derde seizoen als jeugdcoördinator. Hij geeft elke woensdag tussen 17u30 en 19u00 training aan de beginnende badmintonners.

-De trainingen van woensdag tussen 19u00 en 20u30 (jeugd) worden gegeven door Karin de Gelissen en Hannelore Ramakers. Ook zijn hebben binnen Dibad intussen reeds een ruimer ervaring opgebouwd en zijn beiden in het bezit van een initiator-diploma.

-De groep van vrijdag tussen 17u30 en 19u30 (beginners en jeugd) wordt getraind door Ronny Jeurissen (2de seizoen bij Dibad, initiator-diploma) en Sven van Delsen (B-trainer, eerste jaar bij Dibad). Zij hebben bij andere Limburgse badmintonclubs ook een jarenlange expertise en know-how verzameld.

Samen gaan zij trachten uw zoon of dochter een onvergetelijke badmintontijd te bezorgen…Aarzel niet om hen bij eventuele vragen aan te spreken, alle contactgegevens vindt u terug onder de rubriek info-trainers.
Wij wensen uiteraard ook ons team van jeugdtrainers een prachtig en vooral plezant badmintonseizoen toe!