Rik Hermans nieuwe jeugdtrainer!

We zijn blij te mogen aankondigen dat Rik Hermans (Roosterse BC, Nederland) vanaf woensdag 27 november ons team van jeugdtrainers komt versterken. Rik zal samen met Kevin, Karin en Hannelore de trainingen op woensdagavond bij alle jeugdspelers begeleiden.

Bij velen van jullie is Rik misschien niet bekend maar Rik heeft de laatste jaren een indrukwekkend CV opgebouwd als trainer/coach. Rik is actief als speler en trainer bij de Nederlandse club Roosterse en verzorgt daarnaast ook trainingen bij de jeugdselectie van Trilan (Landgraaf).

Van augustus 2016 tot juli 2019 was Rik werkzaam als fulltime trainer/coach bij de Noorse club Kristansand Badmintonklubb.
Hij gaf er training aan alle niveaus bij jeugd- en competitiespelers. Ook is Rik nog steeds werkzaam bij de Noorse badmintonbond waarmee hij de nationale jeugdselecties begeleid op grote toernooien en evenementen.

Welkom bij Dibad Rik!