Verslag Limburgs kampioenschap

Afgelopen weekend vond in Meeuwen het Limburgs Kampioenschap plaats. Dibad vzw keerde terug met maar liefst 6titels en 4vice-titels! We kunnen dus zeker van een geslaagde editie spreken.

Blikvanger ongetwijfeld Lobke Van Den Berg die met drie medailles huiswaarts keerde: winnares dames enkel B1 en gemengd dubbel B1 met Sander Prenen, verliezend finalist in de dames dubbel B1.

Sander Prenen mocht twee keer juichen: zoals reeds vermeld in de gemengd dubbel B1 maar ook, en heel knap, in de heren enkel A!

Twee medailles waren er ook voor Mart Bittremieux en Marie-Laure Brimbois. Mart en Marie-Laure werden samen tweede in de dames dubbel B2, Mart won samen met Benjamin Marra de gemengd dubbel B2.
Zeker en vast ook tof om te vermelden de Dibad finales die plaats had! In de dames enkel C1 was Marie-Laure Brimbois te sterk voor Kelly Hoebers,

Tenslotte zeker de zege van Kim Sijben en Kirsten Swennen in de dames dubbel C2 en van Sam Schurgers in de dames enkel C2 benoemen!

Naast bovenstaande prestaties waren we ook nog vier keer heel dicht bij een medaille. Voor Hanne, Tim/Daniëlle, Tim/Kim en Kelly/Sam eindigde het avontuur telkens helaas in de halve finale.
In ieder geval een weekend waar we als club zeer trots op kunnen terugblikken. Merci aan iedereen voor jullie prestatie en inzet, ongeacht het resultaat. Dankzij fiere clubsponsor Mobi-Sports krijgen bovendien al onze finalisten 20% extra korting op de verkoopprijs via zijn website!
#rentyourchef#mobi-sports