Competitie 10/11 oktober

Afgelopen weekend waren er 4 ontmoetingen gepland voor Dibad:

BCZ Slagveld 2H – Dibad 3H: 2-6
De 3de ploeg vertrok onder leiding van plaatsvervangend ploegkapitein Seppe naar Zutendaal.
Met een goede start stond het 1-3 na de dubbels: Rob & Yorben verloren maar nipt met 21-19 in de 3de set.
De 1ste 2 enkels van Daniel & Seppe werden ook goed gewonnen, dus de overwinning was al binnen. Zowel Yorben als Rob speelden 3 sets: Yorben won uiteindelijk met 19-21 & Rob verloor met 21-19.

Dibad 1G – de Mintons 1G: 3-5
De tegenstanders kwamen uit het verre Sint-Niklaas.
Benjamin & Didier gingen stevig van start in de dubbel met 21-9 in de 1ste set. Daarna werd het meer een wedstrijd en bleken beide partijen aan elkaar gewaagd. Op het einde van de 3de set konden we een goede reeks neerzetten en de overwinning in de wacht slepen. Mart & Kelly konden het in de 1ste set nog spannend houden, maar de tegenstand was te sterk.
Benjamin speelde zijn enkel zoals vanouds en dat bleek de juiste strategie te zijn tegen zijn tegenstander. Pascal had moeite met het spel van de tegenstander en kon niet winnen. Mart speelde een heel spannende wedstrijd en kon uiteindelijk de overwinning pakken met 21-19 21-23 21-19. Bij Kelly waren de 1ste & 2de set snel gedaan, de 3de set was wel spannend maar ze kon deze niet winnen.
3-3 voor de mixen: helaas konden we er geen winnen. Mart & Pascal en Kelly & Didier kwamen telkens wat tekort.

Dibad 3H – Webacsa 4H: 5-3
De 3de ploeg kon wel winnen op eigen veld en sleepten hun 2de overwinning van het weekend in de wacht tegen Wellen.
Na de dubbels stond het ook weer 3-1: Rob & Kalle waren niet genoeg op elkaar ingespeeld.
Daniel behaalde 6-6 door de 1ste enkel weer te winnen en ook Kalle won zijn enkel. Thomas & Seppe hadden meer moeite met hun tegenstander en konden hun enkels niet winnen.Een goed weekend voor 3H!

RABC 3G – Dibad 2G: 8-0
De 2de gemengde ploeg vertrok naar Antwerpen en begonnen er om 18u nog aan.
Al snel bleek dat deze tegenstander te sterk was en een klasse beter speelde dan ons. Er waren wel enkele spannende sets & Karin wist er in haar enkel ook een te winnen, maar uiteindelijk werd het een stevig verlies.

Zoals het er nu naar uitziet verwachten we dat het wel een tijdje zal duren voordat er weer competitie gespeeld gaat worden …