Informatie lidgelden seizoen 2021-2022

Beste leden, dag allemaal,

Na een lange periode van weinig tot geen activiteit zijn we op het moment gekomen dat we stilaan terug aan badminton kunnen en mogen denken. Voor ons, als bestuur, wil dat ook zeggen dat we met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen gestart zijn.

Eerste belangrijke mededeling hiervoor is dat we besloten hebben om het lidgeld van ieder lid kosteloos verlengen naar het nieuwe seizoen 2021-2022. Heb je lidgeld betaald voor het het seizoen 2020-2021, dan speel je vanaf augustus gratis voor een volledig seizoen.

Heb je geen lidgeld betaald voor het seizoen 2020-2021, dan betaal je gewoon lidgeld voor het nieuwe seizoen vanaf augustus.

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben gehoord, is het voor niet-contactsporten vanaf 9 juni toegelaten om terug indoor te trainen en spelen. Omdat badminton vorig jaar rond deze periode onder de contactsporten viel, bekijken wij momenteel met het gemeentebestuur wat er mogelijk is. Info hierover mogen jullie spoedig verwachten.

Als laatste vragen we jullie aandacht voor de ‘steunjesportclub’ actie van Carrefour. Bij aankoop van € 20 in een Carrefour winkel naar keuze ontvang je een steuncode. Deze steuncodes kan ja via https://steunjesportclub.carrefour.eu/ aan je favoriete sportclub schenken. Indien je ons wil steunen kan je zoeken op “Dibad”. Lukt het je niet, mag je de steuncodes ook steeds bezorgen bij iemand van de trainers of het bestuur.

Bij vragen, laat ons zeker iets weten!

Tot snel,

Het bestuur
Guy, René, Tim, Kevin, Didier en Marie-Laure