Programma competitieploegen

Afgelopen woensdag speelde onze tweede damesploeg thuis tegen leider Looise. Helaas bleek onze ploeg niet tegen hen opgewassen. Ondanks de nederlaag blijven ze op een mooie derde plek staan in 1e provinciale.

Komende zondag weeral een drukke competitiedag in sporthal De Spil met enkele zeer interessante ontmoetingen:

  • Dibad 1D, voorlopige 5de in 3e liga C, speelt tegen nr. 2 Smash
  • Dibad 1H en 2H doen het als nieuwkomers voortreffelijk, en spelen nog allebei mee voor de titel. Zij ontmoeten in eigen huis resp. Dropshot, nr. 4 in 3e liga D, en Smash, de leider in 1e provinciale.
  • Dibad 3H is de vierde ploeg die thuis speelt. Zij staan momenteel 4e in 3e provinciale A en spelen tegen Bobad, de ploeg die net onder hen en op een voorlaatste plaats staat.

Geef een reactie