Gemengde competitie

Onze gemengde competitieploegen zijn halfweg…Tijd dus voor een kleine update!

  • Als nieuwkomers in hun reeks doen 1G (2e liga) en 2G (1e prov) het zeker niet slecht! Beiden staan momenteel op de 4de plaats (op zes ploegen) met 5 punten.
  • Ook 4G speelt dit jaar een reeks hoger (3e prov). Zij hadden het in de heenronde wat moeilijker en staan momenteel voorlaatste met 2 punten uit 4 matchen. Met de start van de terugronde voor de boeg, gaan zij ongetwijfeld nog voldoende punten kunnen halen om zich te handhaven in 3e!
  • Dibad 3G tenslotte speelt nog steeds in 2e prov en doet het daar goed, met 7 punten op 5 matchen en een tweede plaats. Winst dit weekend tegen de leider en ze komen zelfs op een gedeelde eerste plaats!

De wedstrijden voor dit weekend:

  • zondag 14u: Dibad 2G – Hebad 3G
  • zondag 14u: Dibad 3G – Smash 2G

Veel succes!!