Provinciaal Kampioenschap

Traditiegetrouw vinden in het eerste weekend van november de provinciale kampioenschappen plaats. Met 178 inschrijvingen, waarvan 21 uit onze club, naast het belangrijkste toernooi ook een van de grootste uit onze provincie.

De wedstrijden starten zaterdag om 9u in sporthal De Damburg te Bocholt. Van Kelly Hoebers in de D tot Benjamin Marra in de A-reeks, in bijna elke categorie zal een speler van Dibad het beste van zichzelf geven en tot het uiterste gaan om een beker mee naar Dilsen te nemen.

Nadat we in 2015 1 titel en 3 vice-titels veroverden, was het vorig jaar een heel succesvolle editie met maar liefst 3 nieuwe kampioenen en 6 vice-kampioenen! Benieuwd wat het dit jaar wordt, maar we gaan er alles aan doen om het mooie resultaat van vorig jaar minstens te evenaren. Aan iedereen heel veel succes gewenst!!