29ste Internationaal Toernooi Dibad

Dit weekend is het eindelijk zover, de 29ste editie van ons eigen Internationaal Toernooi te sporthal De Spil!
Met 315 deelnemers mogen we weer van en succes spreken, en ons tot het grootste badmintontoernooi van de provincie rekenen. Ook in de A reeks is er een mooi deelnemersveld voorzien met oa 18 inschrijvingen in de HE A en 15 in de DE A. Meerdere Nederlandse en Belgische toppers zullen aanwezig zijn , waaronder ook Marijn Put en Birthe Van Den Berg.
Op zaterdag worden de dubbels en de eerste ronden in het enkelspel afgewerkt. Aanvang om 9u, de laatste wedstrijden staan ongeveer 12uur later gepland.
Zondag is het dan tijd voor de gemengde dubbels en de (halve) finales van het enkelspel. Ook dan starten we om 9u en staan de laatste wedstrijden gepland rond 15u.
Aan alle deelnemers wensen we alvast een succesvolle en sportieve editie van ons toernooi toe. Supporters zijn ook steeds welkom, gratis inkom, om wat topbadminton mee te pikken maar zeker en vast ook om de 44 deelnemers van onze eigen club Dibad aan te moedigen! We rekenen er uiteraard op dat zij in eigen zaal alles zullen geven en trachten zoveel mogelijk titels binnen Dibad te houden!